Mesaj de eroare

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/dauneiasi/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/dauneiasi/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/dauneiasi/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; panels_cache_object has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/dauneiasi/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Groupama Asigurari

Groupama Asigurari este unul dintre liderii pietei de profil din Romania. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii finaciare din Europa, cu peste 13 milioane de clienti si 35.000 de angajati, la nivel global. Groupama sustine cresterea dinamica a operatiunilor sale internationale prin investitii in distributie si prin consolidarea expertizei sale. De la data infiintarii sale, la finele secolului XIX, in vederea deservirii comunitatii agricole, Groupama s-a transformat intr-un jucator de top pe piata din Franta, extinzandu-si in acelasi timp operatiunile internationale in 11 tari. Compania dispune de o retea comerciala unica si integrata, cuprinzand aproximativ 200 de agentii si puncte de lucru, aflate pe intreg teritoriul tarii. Strategia de business pe care compania noastra o promoveaza in Romania a fost gandita in acord cu valorile fundamentale ale companiei, definitorii in relatia cu clientii, partenerii si angajatii sai.

Omniasig

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta pe piata asigurarilor din Romania inca din 1995. Cota de piata, portofoliul de clienti si produse, garantia serviciilor de despagubire confirma pozitia de top pe care OMNIASIG Vienna Insurance Group o ocupa astazi in Romania. Suntem pasionati de meseria noastra si vrem sa obtinem excelenta in domeniul asigurarilor, pentru oameni. Investim impreuna in viitor si cladim un brand puternic a carui fundatie este creata de specialistii nostri in produse de asigurare. Clientul este in centrul preocuparilor noastre. Traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare in beneficii pentru clienti. Ne asiguram ca cele mai importante lucruri din viata lor, sanatatea, familia, proprietatile si afacerile lor beneficiaza de cea mai buna si mai completa acoperire prin asigurare care exista. Ne imbunatatim permanent serviciile si produsele astfel incat clientul sa nu faca compromisuri. Suntem pregatiti sa oferim solutii complete pentru ca stim cat de important este sa beneficiezi de tot ce e mai bun atunci cand ai nevoie de servicii de asigurare.

Alianz Tiriac

Inca de la inceput, una din preocuparile constante ale Allianz-Tiriac s-a concentrat in directia dezvoltarii unor produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Permanent, am implementat solutii inovatoare, menite sa ne aduca mai aproape de clientii nostri. Astfel, am implementat inca din anul 2006, in premiera pe piata asigurarilor din Romania, un sistem de ofertare pentru politele Casco, ce genereaza prime individualizate, corelate riguros cu profilul de risc al clientului, cu istoricul daunalitatii acestuia si caracteristicile tehnice ale autovehiculului si nu in ultimul rand, cu gradul de fidelitate a clientului in ceea ce priveste relatiile contractuale cu Allianz-Tiriac.

Asirom

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor. 2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a Grupului Lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est VIENNA INSURANCE GROUP (VIG). ASIROM face parte din grupul celor 40 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

UNIQA Asigurari

UNIQA Asigurari a devenit membra UNIQA Insurance Group, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania. UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania. Are in prezent aproximativ 1060 de angajati in cele 45 de sucursale si 118 de agentii. UNIQA Asigurari furnizeaza servicii pentru mai mult de 470.000 de clienti.

Transcar

Firma Trans-Car Company a fost infiintata la data de 25 februarie 2004 avand ca obiect principal de activitate transportul si tractarea autovehiculelor si depanare in cazul unor defectiuni ce pot fi remediate in cel mai scurt timp. Serviciile sunt prestate cu autovehicule din dotare, cu personal calificat si amabil, accentul punându-se permanent pe promptitudine si calitatea serviciilor.

Asconsult

Sustinator al parteneriatelor pe termen lung, AsConsult ofera produse diverse de asigurari de viata, bunuri, raspundere civila, auto si agricole, atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Din aceasta perspectiva, compania ofera produse orientate catre nevoile clientilor si ale pietei – asigurarea locuintei, asigurarea Casco si RCA, asigurarea culturilor agricole, asigurare de incendiu si alte riscuri esentiale, asigurare pentru protectia complexa a afacerii sunt cateva exemple. La fel de importante sunt serviciile post-vanzare, promptitudinea si sprijinul pentru intocmirea dosarelor si, mai ales, solutionarea daunelor si acordarea despagubirilor de catre asiguratori in BOOM Centrul de Daune Auto

Generali

Generali Group este unul dintre cei mai importanti jucatori pe pietele globale de asigurare si produse financiare. In prezent grupul opereaza in 60 de tari si include 500 de companii si 80.000 de angajati. In Romania firma Generali este una dintre cele mai importante, prestigioase si de incredere companii de asigurari din, oferind clientilor si partenerilor servicii si produse de cea mai inalta calitate, fie ca vorbim de asigurari de viata sau asigurari generale.

Grupul Tester

In cele peste doua decenii de activitate, Grupul de Firme TESTER a dezvoltat afaceri in multe domenii, dintre care amintim comert, servicii, auto, imobiliare, asigurari, productie. Domenii in care compania a facut performanta, de cele mai multe ori impotriva curentului, obtinand rezultate an de an alaturi de oameni de valoare.
Pe parte de auto, Grupul Tester, prin firmele Casa Auto, Tester, Caremil si Ande Motors este dealer auto al urmatoarelor branduri: Mercedes-Benz, Mitsubishi, Hyundai, Volvo, Land Rover, Jaguar, Honda, Dacia, Nissan si Opel. Multitudinea de branduri auto pentru care Grupul Tester ofera si servicii de intretinere si reparatii, a dus la construirea unei echipe de profesionisti care de-a lugul timpului s-au perfectionat continuu, astfel incat lucrarile pe parte de service se desfasoara in timp foarte scurt; Tehnologia de care dispune Grupul Tester precum si dotarile specificice fiecarui brand auto in parte fac ca reparatiile sa fie de o calitate excelenta. Puterea grupului si efectul de sinergie au permis negocierea unor contracte foarte avantajoase cu furnizorii, obtinandu-se preturi sub piata la accesorii si piese de schimb, preturi care s-e reflecta inclusiv catre client-ul final. Grupul Tester si-a perfectionat si autorizat insa echipa si pentru a service-a orice alt brand auto, inafara celor prezentate mai sus. Astfel, prin cervice-ul multimarca disponibil se poate repara orice brand auto avariat.